Klaar voor de volgende stap

07 januari 2019

Signts is meer dan een nieuwe naam. Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt om van de fusiebedrijven één team te maken en het nieuwe bedrijf stevig neer te zetten. Zo kunnen we u ondersteunen met een steeds uitgebreider pakket van specialistische beletteringsoplossingen.

In Signts zijn de kennis en ervaring gebundeld van ESBI, Sign Solutions en ASM Lettershop. De nieuwe naam maakten we een jaar geleden bekend. Het afgelopen jaar hebben we onze expertises verder geïntegreerd, uitgebouwd en nieuwe wegen verkend. Ook is ons team verder gegroeid.

Doorgroeien in lichtreclame

Door de krachtenbundeling van drie signing-bedrijven heeft Signts een groot aantal beletteringstechnieken en producten in haar portfolio, waaronder carwrapping, bouwborden en -schuttingen, bewegwijzering, stickers, vlaggen en POS-materialen. Een voor ons relatief nieuw product waarin we ons het afgelopen jaar hard hebben ontwikkeld is lichtreclame. Daarvoor hebben we vier nieuwe medewerkers in dienst genomen, gespecialiseerd in lassen en elektra.

In 2018 hebben we deze expertise al in de praktijk kunnen brengen in enkele mooie projecten, waaronder grote lichtreclames voor een kantoorgebouw in Eindhoven (oplevering 2019) en op het hoofdkantoor in Sint-Truiden van Punch Powertrain, producent van aandrijfsystemen. In de toekomst verwachten we hierin verder door te groeien.

Ambities voor de toekomst

Zaakvoerder Marc Walpot kijkt met een goed gevoel terug op de stappen die Signts heeft gezet. Maar hij heeft nog genoeg ambities voor de toekomst. “We hebben ons het afgelopen jaar vooral gericht op het bekendmaken van het nieuwe bedrijf bij onze bestaande klanten. Nu zijn we klaar om onze blik te verruimen en met nieuwe producten, nieuwe markten aan te boren. Uiteraard zonder onze huidige relaties uit het oog te verliezen.”

Met het oog op verdere ontwikkeling en continuïteit in de toekomst heeft Signts een tweede CEO aangenomen. Hem stellen we graag binnenkort in de nieuwsbrief aan u voor.